Termeni si conditii

Termeni și Condiții Generale

Condiții de utilizare
Bine ați venit la platforma nostră online! G4 BOOKING SERVICES SRL  și asociații sai vă furnizează serviciile sub rezerva următoarelor condiții. Dacă vizitați sau faceți rezervări în cadrul acestui site, acceptați aceste condiții. Vă rugăm să le citiți cu atenție.

CONFIDENȚIALITATE
Vă rugăm să consultați notificarea noastră de confidențialitate, care reglementează și vizita dvs. pe site-ul nostru web, pentru a înțelege practicile noastre.

INFORMAȚII PE CARE  LE OFERIȚI
Datele cu caracter personal colectate atunci când vă înregistrați pentru a primi informații în mod automat sunt numele și adresa dvs. de e-mail, număr de telefon.
De fiecare dată când primiți o alertă de e-mail automat, aveți opțiunea de a vă anula înregistrarea și de a elimina e-mailul dvs. din baza de date, făcând pur și simplu clic pe linkul de dezabonare din partea de jos a fiecărui mesaj de alertă prin e-mail.
Puteți opta pentru a ne furniza informații despre dvs., indiferent dacă sunteți interesat de o oportunitate de cazare de la G4 BOOKING SERVICES SRL  . Informațiile solicitate vor fi bazate pe zona dvs. de interes.

COMUNICĂRI ELECTRONICE
Când vizitați G4 BOOKING SERVICES SRL  sau ne trimiteți e-mailuri, comunicați cu noi electronic. În acest fel, vă dați liber consimțământul expres pentru a primi informațiile dvs. personale.
Vom prelucra, stoca și colecta datele dvs. personale și primiți comunicări de la noi în format electronic doar dacă ne dați acordul expres pentru aceasta. Tratăm separat primirea informațiilor, și prelucrarea.
Stocăm informațiile cu privire la datele personale pe care le furnizați despre dvs. într-o bază de date IT securizată pentru a vă oferi informațiile, produsele și / sau serviciile solicitate.
Vom comunica cu dvs. direct prin e-mail sau prin publicarea de notificări pe acest site. Sunteți de acord că toate acordurile, notificările, divulgările și alte comunicări pe care vi le furnizăm în mod electronic satisfac orice cerință legală ca aceste comunicări să fie în scris, iar informațiile pe care vi le furnizăm rămân private dacă au caracter confidențial, și nu sunt dezvăluite public pe site-ul nostru web. Oferirea suplimentară a acestor informații fără permisiune este considerată o încălcare a dreptului nostru de proprietate intelectuală.

DREPTUL DE AUTOR
Tot conținutul inclus pe acest site, cum ar fi text, grafică, logo-uri, pictograme pentru butoane, imagini, clipuri audio, descărcări digitale, compilări de date și software, este proprietatea G4 BOOKING SERVICES SRL  sau a furnizorilor de conținut și este protejată de legile României și legile internaționale privind drepturile de autor.
Orice utilizare a știrilor, informațiilor, fără consimțământul nostru clar și expres, este o încălcare a dreptului nostru de proprietate intelectuală și o pagubă materială cauzată proprietății noastre. G4 BOOKING SERVICES SRL  își rezervă dreptul de a recupera prejudiciul prin instanță sau orice alt remediu legal.

Mărcile comerciale
Mărcile comerciale G4 BOOKING SERVICES SRL  nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu care poate provoca confuzie între clienți sau în vreun fel care disprețuiește sau discreditează G4 BOOKING SERVICES SRL .
Toate celelalte mărci comerciale, care pot apărea pe site-ul nostru pe baza filialelor comerciale care nu sunt deținute de G4 BOOKING SERVICES SRL  sau filialele sale sunt în proprietatea proprietarilor spațiilor respectivi.
G4 BOOKING SERVICES SRL  își asumă responsabilitatea pentru serviciile sale, corectitudinea datelor pe care le promovează, respectarea legilor lor sau a procedurilor interne pe care fiecare persoană fizică le personalizează în baza unor scopuri de marketing sau comerciale.

LICENȚĂ ȘI ACCES DE SITE
G4 BOOKING SERVICES SRL  va acordă o licență limitată pentru a accesa și a face uz personal al acestui site și pentru a nu descărca (în afară de cache de pagină) sau a modifica, sau a unei părți din acesta, cu excepția acordului scris al lui G4 BOOKING SERVICES SRL .
Această licență nu include nicio revânzare sau utilizare comercială a acestui site sau conținutul acestuia:
 orice colectare și utilizare a oricăror înregistrări, descrieri sau prețuri de produse: orice utilizare derivată a acestui site sau conținutul acestuia:
 orice descărcare sau copiere a informațiilor contului în beneficiul altui comerciant:
 sau orice utilizare de extragere a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și extragere a datelor.
Acest site sau orice porțiune a acestui site nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vândut, revândut, vizitat sau exploatat în alt scop pentru orice scop comercial fără acordul scris al LUI G4 BOOKING SERVICES SRL .
 Nu puteți încadra sau utiliza tehnici de încadrare pentru a cuprinde orice marcă, logo sau alte informații de proprietate (inclusiv imagini, text, aspectul paginii sau formular) a lui G4 BOOKING SERVICES SRL  și a asociaților noștri fără acordul scris în scris.
 Nu puteți utiliza nici o meta tag sau orice alt „text ascuns” care utilizează numele sau mărci comerciale fără acordul scris scris al lui G4 BOOKING SERVICES SRL .
Orice utilizare neautorizată încetează permisiunea sau licența acordată de G4 BOOKING SERVICES SRL . Vi se acordă un drept limitat, revocabil și neexclusiv de a crea un hyperlink la pagina principală a lui G4 BOOKING SERVICES SRL , atâta timp cât link-ul nu înfățișează G4 BOOKING SERVICES SRL , asociații acesteia sau produsele sau serviciile lor într-un fals, înșelător, derogator sau altminteri materie jignitoare.
Nu puteți utiliza sigla  G4 BOOKING SERVICES SRL  sau alte grafice sau mărci de proprietate personală care ne aparțin fără permisiunea scrisă expresă.
În cazul oricărei încălcări a celor menționate mai sus, G4 BOOKING SERVICES SRL  își rezervă dreptul de a recupera prejudiciul de către instanță sau de orice alt remediu legal.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
G4 BOOKING SERVICES SRL  asigură notificarea tuturor vizitatorilor cu privire la sfera prelucrării datelor, scopul prelucrării pentru care sunt destinate datele personale, precum și baza legală a prelucrării.
Utilizatorii / vizitatorii pot solicita ștergerea datelor lor personale, rectificarea, au dreptul de obiecție cu privire la prelucrarea stocării și asigură transparența procesării datelor.
G4 BOOKING SERVICES SRL  se asigură că are o confidențialitate limitată privind protecția datelor, pentru toți angajații, colaboratorii și că nu oferă acces la datele cu caracter personal, numai la cererea specială și doar către autoritățile relevante, chiar și în acest caz, asigură notificarea utilizatorului cu privire la dezvăluirea obligațiilor legale.
G4 BOOKING SERVICES SRL  nu va furniza informațiile dvs. de date către terți, cum ar fi clienții pentru care lucrăm, filialele, furnizorii sau agențiile de reglementare.
Informațiile dvs. vor fi întotdeauna protejate în condițiile prezentei politicii de confidențialitate și pe baza prevederilor Regulamentului general privind protecția datelor (Regulamentul UE 679/2016.) Datele dvs. nu vor fi transferate decât dacă vă dați acordul expres cu privire la acest transfer.

CONTUL  DE MEMBRU
Dacă utilizați acest site, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei dvs. și pentru restricționarea accesului la computerul dvs. și sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care apar sub contul sau parola.
Dacă aveți sub 18 ani, puteți utiliza site-ul nostru web doar cu supravegherea unui reprezentant legal, îndrumător, părinte sau tutore. G4 BOOKING SERVICES SRL  și asociații săi își rezervă dreptul de a refuza serviciul, de a încheia conturile, de a elimina sau de a edita conținut sau de a anula comenzi la discreția lor.

RECENZII, COMENTARII, E-MAILURI ȘI ALT CONȚINUT
Vizitatorii pot posta recenzii, comentarii și alt conținut și pot trimite sugestii, idei, comentarii, întrebări sau alte informații, atât timp cât conținutul nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, invaziv al vieții private, încălcând drepturile de proprietate intelectuală, sau în alt mod dăunător terților sau care poate fi contestat și nu constă sau conține viruși software, campanii politice, solicitări comerciale, scrisori în lanț, corespondență în masă sau orice formă de „spam”.
Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să înlocuiți orice persoană sau entitate sau să induceți în eroare altfel cu privire la originea unui card sau a unui alt conținut.
G4 BOOKING SERVICES SRL  își rezervă dreptul (dar nu și obligația) de a elimina sau edita un astfel de conținut, dar nu revizuiește în mod regulat conținutul postat.
Dacă publicați conținut sau trimiteți materiale și dacă nu indicăm altfel, acordați LUI G4 BOOKING SERVICES SRL  și asociaților săi un drept neexclusiv, fără drepturi, perpetuu, irevocabil și complet sublicențial de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, creează lucrări derivate din, distribuie și afișează un astfel de conținut în întreaga lume în orice suport.
Dvs. acordați-vă în mod expres lui G4 BOOKING SERVICES SRL  și asociaților săi și sublocaților dreptul de a prelucra datele dvs. personale în cazul în care trimiteți în legătură cu un astfel de conținut.
În cazul statisticilor sau a altor scopuri de marketing G4 BOOKING SERVICES SRL  asigură că numai datele anonimizate vor fi utilizate pe baza datelor date de persoane fizice și vor respecta prevederile generale privind protecția datelor cu privire la drepturile și obligațiile persoanei fizice.
 Reprezentați și garantați că dețineți sau controlați în orice alt mod toate drepturile asupra conținutului pe care îl postați: că conținutul este exact: faptul că utilizarea conținutului pe care îl furnizați nu încalcă această politică și nu va provoca vătămarea niciunei persoane sau entități: și că veți despăgubi G4 BOOKING SERVICES SRL  sau asociații acesteia pentru toate revendicările rezultate din conținutul pe care îl furnizați.
G4 BOOKING SERVICES SRL  are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza și edita sau elimina orice activitate sau conținut.
G4 BOOKING SERVICES SRL  nu își asumă nici o responsabilitate și nu își asumă nici o răspundere pentru niciun conținut postat de dvs. sau de orice terț.

RISCUL PIERDERII
Toate serviciile cumpărate de la G4 BOOKING SERVICES SRL  sunt realizate conform unui contract de prestări servicii. În principiu, acest lucru înseamnă că nu există riscul de pierdere  a rezervărilor,în afara unor evenimente de caz fortuit sau forță majoră.

DESCRIERI SERVICII
G4 BOOKING SERVICES SRL  și asociații săi încearcă să fie cât mai exacți  în a descrie serviciile oferite. Cu toate acestea, G4 BOOKING SERVICES SRL  nu garantează că descrierile serviciilor  sau alt conținut al acestui site sunt corecte, complete, fiabile, actuale sau fără erori. Dacă un serviciu  oferit de G4 BOOKING SERVICES SRL  în sine nu este conform celui  descris, singurul remediu este să solicitați despăgubirea de la proprietar, serviciile de pe site sunt exclusiv de intermediere.

LEGE APLICABILĂ
Vizitând site-ul LUI G4 BOOKING SERVICES SRL , sunteți de acord că legile statului România și principiile dreptului european și Unidroit vor fi aplicabile, fără a ține cont de principiile conflictului de legi, vor guverna acești Termeni și Condiții și orice litigiu de orice fel  între dumneavoastră și G4 BOOKING SERVICES SRL  sau asociații acesteia, vor fi guvernate de cele menționate în consecință.

DISPUTE
Orice litigiu sau controversă apărută în temeiul sau în legătură cu prezentele Termeni și condiții și referitoare la vizita dvs. la G4 BOOKING SERVICES SRL  sau la produsele pe care le achiziționați prin intermediul LUI G4 BOOKING SERVICES SRL  va fi soluționată de instanțele competente.
Cu excepția acestui fapt, în măsura în care ați încălcat sau amenințat în vreun fel să încalce drepturile de proprietate intelectuală a COMPANIILOR. În acest caz, litigiile vor fi conduse de Curtea de Arbitraj de la reședința petiționarului.

POLITICILE SITE-ului, MODIFICAREA ȘI SEVIBILITATEA
Vă rugăm să consultați celelalte politici, publicată pe acest site. Aceste politici reglementează, de asemenea, vizita dvs. la G4 BOOKING SERVICES SRL .
Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale site-ului, politicilor și acestor Termeni și condiții în orice moment. În cazul în care oricare dintre aceste condiții este considerată nulă, sau din orice motiv nerespectabil, respectiva condiție este considerată divizibilă nu afectează validitatea și executarea oricărei condiții rămase în aceste Termeni și condiții .

ÎNTREBĂRI:
Întrebările cu privire la prezentul Termeni și Condiții generale de utilizare, politica de confidențialitate sau alte materiale legate de politici pot fi adresate personalului nostru de asistență făcând  prin e-mail la: office@rezervacamera.ro.

and request()->cookie('booking_cookie_agreement_enable') !=1 and !is_api() and !isset($_COOKIE['booking_cookie_agreement_enable']))