Complex hotelier COTA O MIE

Moroeni, Romania

Fara recenzii de la 0 recenzii
0/5
0% persoane cazate recomanda aceasta proprietate.

Descriere

Complexul Hotelier COTA O MIE este format din Hotel COTA O MIE și Hanul cu Urși

Acesta este situat la aproximativ 7 km de orașul Sinaia, pe drumul național DN71 Târgoviște – Sinaia și aparține administrativ de comuna Moroeni, județul Dâmbovița. Din DN 71, cu puțin înainte ca acesta să ajungă la Complexul COTA O MIE, se desprinde Șoseaua Transbucegi (DJ73), cunoscută și sub numele de Drumul Babelor principalul drum de acces în muntii Bucegi ajungând pana în apropierea faimoaselor obiective turistice: Babele și Sfinxul.

Din data de 1 Iunie Complex Hotelier COTA O MIE deschide accesul turistilor la piscina interioara. Complexul Hotelier COTA O MIE reprezintă alegerea ideală pentru persoanelor pasionate de drumeții sau a celor care își doresc să se relaxeze într-un cadru natural liniștit Aerul curat, peisajele extraordinare și poziția sa în Parcul Natural Bucegi sunt doar câteva dintre atuuri.

Amplasarea sa oferă o multitudine de activități turistice ce se pot organiza atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald Masivul Bucegi deține un loc de frunte în lanțul Carpaților românești și atrage de multă vreme numeroși turiști Zona montană COTA O MIE prezintă un potențial natural deosebit de important, datorită poziționării în Parcul Național Bucegi la o altitudine de aproximativ 1000 m într-un cadru fără aglomerații urbane, în proximitatea pădurii

Complexul este situat la 15 minute de zona centrală a orașului Sinaia și se poate ajunge într-un interval comod de timp dinspre orașe precum București, Târgoviște, Ploiești, Pitești, Brașov, Făgăraș, Sibiu.

Camere disponibile

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Pret total: {{total_price_html}}
Depozit {{pay_now_price_html}}
Nici o camera disponibilă pentru datele selectate.Va rugăm să schimbați criteriile de căutare sau să contactați direct proprietarul telefonic apasand pe numele profilului de pe această pagină.

Reguli

Timp check in
14:00
Timp check-out
12:00
Politici de rezervare a hotelului
CHECK-IN:
14:00
CHECK-OUT:
12:00

Locatie

Moroeni, Romania

Recenzii

0/5
Fara recenzii
Bazat pe 0 recenzie
Excelent
0
Foarte bine
0
Medie
0
Slab
0
Nesatisfacator
0
Fara recenzii
Trebuie sa te loghezi pentru a scrie o recenzie
Mesaje {{unread_count}}
Chat cu: {{currentConversation.display_name}}
{{chat.display_name ? chat.display_name[0] : ''}}

{{chat.display_name}}

Tu: {{chat.last_message.content}}

{{chat.unread_count }}